dilluns, 26 de gener del 2009

PRÀCTICA DELS ÀCIDS I LES BASES




Mireu els resultats de la pràctica del dilluns. Ara els hem de comentar!




















4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola som l' Arnau i en Maxi som de primer i fem aquesta optativa tot i que d' aqui pocs dies farem una altra optativa. La practica del dilluns que ens va fer la Marta que es la nostra professora erlenmeyer va posar hidroxid de sodi (una base)i li va posar una gota d' un indicador (fenolftaleina). I va quedar de color fucsia i despres li va tirar acid clorhidric gota a gota i de cop es va tornar de color transparent.


Bueno a reveure el dilluns que senns acaba el temps de la optativa no us comentarem mai mes, pero alumillor algun dia desde casa entrarem al blog per comentar-vos ADEWWWWWW. FINS MAIIIIII!:)

Anònim ha dit...

L’ últim dia de laboratori em vam semblar mol educativa i divertida que ens van ensenyar el tema de àcids i bases . I vam fer servir: paper indicador de pH, tubs d’ assaig, gradetes, vareta de vidre i vinagre, llimona, bicarbonat lleixiu, etc.
El procediment que vam fer era, posar una substància diferent en cada tub d’ assaig. Vam agafar la vareta de vidre i la vam mullar amb les substàncies que hi havia al interior dels tubs d’assaig. Desprès vam mullar l full indicador amb la vareta de vidre
Un cop l ‘em mullat el paper passa de ser de color groc a ser un altre color. (depèn de la substància amb que el mullem).

Anònim ha dit...

Hola!
L'ultim dia de tecniques de laboratori vem fer una fitxa d'acids i bases.
posavem cola-cola, en un tub d'assaig despres posavem la vareta de vidre dins i despres amb un paperet de colr taronja ho posavem i despres sortia d'un colr o altreel de coca-cola va quedar com taronja!!




cintty

Anònim ha dit...

Hola ;
Som la Gina i la Gabi
Avui es el nostre últim dia que us podrem explicar i comentar tots aquests bons moments que hem pasat tots junts.
Ens agradaria poder seguir en aquesta obtativa però cadascun es va a la seva següent obtativa. :(
Bueno ja no tenim més a dir a si que nomes podem dir:
-AdEu !!¡¡


dE PART DE LA :
AlBeRtGiNA I lA PeLiRrOjA